يک پژوهشگر طب سنتي گفت: مصرف کدو بروز سرطان پروستات را کاهش مي دهد.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان؛ عباس لطفي پژوهشگر طب سنتي اظهار داشت
؛ با بيان اينکه کدو حاوي پتاسيم، آهن، منيزيم و کالري است، گفت: بتاکاروتن موجود در کدو از بروز راديکال هاي آزاد در بدن جلوگيري مي کند.
وي با بيان اينکه بتاکاروتن کدو سرشار از ويتامين A است، اظهار داشت: مصرف اين ميوه باعث کاهش بيماري هايي همچون قلبي و عروقي، عفونت مثانه، يبوست، چاقي، ديابت و چربي خون مي شود.
اين پژوهشگر طب سنتي با اشاره به اينکه مبتلايان به بيماري کليوي بايد از خوردن کدو خودداري کنند، تصريح کرد: افراد بايد جهت کاهش بعضي بيماري ها روزانه ۳۰ گرم مواد غذايي حاوي فيبر مانند سبزيجات، خشکبار و حبوبات را مصرف کنند.
لطفي با بيان اينکه مصرف ويتامين A و E بروز سرطان پروستات را کاهش مي دهد، تاکيد کرد: مصرف روغن تخم کدو از انسداد عروق خوني جلوگيري مي کند.
لطفي با اشاره به اينکه کدو حلوايي خلط آور، ادرار آور و تب بر است، تاکيد کرد: از کدو حلوايي مي توان به عنوان کرم استفاده کرد، طوريکه آن را پخته و سپس جهت شفافيت پوست بر صورت ماساژ دهيد.
اين پژوهشگر طب سنتي با اشاره به اينکه مصرف جوشانده گل کدو براي سينه بسيار موثر است، افزود: استفاده از شيره کدو باعث رفع تشنگي افراد مي شود.
انتهاي پيام/